e.l.f.

Draped skirt

DSC_1148 DSC_1151 DSC_1156 DSC_1160 DSC_1182 DSC_1211 DSC_1213 DSC_1217
ASOS top // AmericanDreams skirt // Marc By Marc Jacobs watch // Registe Rosenvinge bracelet

Hej piger :-) Jeg har været på arbejde hos mine forældre endnu engang idag, pyha – er helt vildt træt nu, da man hele tiden skal være på – men til gengæld har jeg netop bestilt min gave hjem, som jeg har fået for at hjælpe, og jeg glæder mig til den kommer hjem og til at jeg kan vise Jer den. You gonna diiie! Inden længe vil jeg hoppe i bad og gøre mig klar, da min mor og jeg tager ind mod byen og ordner nogle ting snart. Da jeg kom hjem idag lavede jeg forresten den lækreste grød nogensinde, I skal virkelig glæde Jer til at den kommer på bloggen – mhhm! Den kommer til at være min favorit morgenmad det næste stykke tid, hihi :-)

Hermed lidt outfitbilleder fra igår, som mange af Jer har spurgt ind til. Jeg er personligt helt vild med dette outfit, da det er rimelig simpelt men stadig langt fra kedeligt. Det er ufattelig lang tid siden jeg har haft et stort outfit fra top til tå på, og det har jeg egentlig næsten her. Jeg har valgt at tilføje min metallic Mulberry Clutch for at give looket lidt spil, og gøre det mere feminint. Udover dette har jeg mine nye, virkelig fine stiletter på, som jeg fandt i en fin lille butik i Marmaris – kan I lide dem? jeg synes hælen er så nice!

Toppen er fra ASOS, og jeg elsker den! Da jeg fandt den online måtte jeg bare eje den, og endte faktisk med at købe den i 2 farver, eftersom den er sat ned til 167 kr. det er jo helt vildt billigt.  Her har jeg den sorte på, og den sidder bare fantastisk. Jeg synes den er meget feminin og flot grundet halsen, det er bare vigtigt at have stropløsbh eller ingenting under – ellers går det flotte af. Nederdelen er fra AmericanDreams, er den ikke smuk? Jeg er vild med snittet og den er fantastisk at have på. Jeg smutter igen, vi skrives <3
Love-Caroline

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

e.l.f.