THE DETAILS MAKES THE DIFFERENCE

DOWN TO EARTH

picmonkey-collage2 picmonkey-collageGodmorgen søde piger! Jeg håber I alle har sovet dejligt, jeg er tidligt oppe idag, da jeg har en masse, jeg tænkte jeg gerne ville nå inden jeg møder på arbejde. Efter arbejde, skal jeg og søde Louise på Spaophold hos Skodsborg og jeg glæder mig SÅ meget! Det bliver simpelhen så skønt at få slappet af ovenpå denne tildeles stressende jul, hvor der har været fart på og i det hele taget bare ar nyde de skønne omgivelser hos Skodsborg. Jeg skal nok komme med nogle fine billeder og opdateringer der fra <3

Lige nu, ville jeg lige vise jer denne SÅ fine og måske også lidt sommerlige tunika fra Bubbleroom, som jeg ikke kunne stå for. Den er så fin og enkel. Min mor elsker, ligesom jeg selv, sådanne tunikaer. Den koster 140 kroner lige nu, da den er på udsalg – skynd jer forbi og se den lige her <3 Vi skrives ved senere piger! God dag til jer alle.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE DETAILS MAKES THE DIFFERENCE