MOTHERS DAY - I'M BLESSED

Doushed purple, white and silver

DSC_5343 DSC_5310 DSC_5298 DSC_5295 DSC_5289 DSC_5284
DSC_5273 DSC_5264 DSC_5257 DSC_5252 DSC_5233Godmorgen piger  <3 Jeg er nu hjemme igen, og er faktisk ret træt. Tænker jeg fortjener en lur i solen om lidt, hihi – så kan jeg også få lidt tan til i aften, hvor jeg skal i byen og nyde min forlænget weekend med sangria, god musik og dejlige mennesker! Ih hvor jeg glæder mig! Fredagen skal bruges med min skønne Malle, vi har haft en aftale længe denne dag og den står på shopping, hygge og god mad – ligesom vi er bedst til ;-)

Jeg har her lidt billeder af mit værelse lige pt, der er sket lidt forandringer siden sidst – jeg har fået anskaffet mig det smukkeste møbel, som faktisk er en gammel dør, hvori der er blevet lavet indbygget hylder – er den ikke rå? Er vild med unika items som den og elsker at bikse det helt antikke, med mine ellers ‘nye’ og romantiske møbler i hvide. Det giver et fint samspil.

Møblet fandt jeg i CasaUnique på Lyngby Hovedgade, som forresten netop har fået renoveret og omrokeret – I burde tage et smut forbi og se, forandringer har virkelig ændret udtrykket i butikken og komplimenterer de mange fine varer. Den anden helt store forandring er det fine tøjstativ, jeg langt om længe har fået ind på mit værelse og sat op. Jeg glæder mig sådan til at vise jer det endelige resultat, som vil komme på bloggen inden længe – stay tuned today! Jeg håber ellers i nyder dagen og får slappet af <3

Inden jeg smutter, må jeg lige anbefale jer den lækre bodylotion, som er i samme duft som min nuværende yndlingsparfume, nemlig Hugo Boss’ Ma Vie Pour Femme – åh hvor jeg elsker den duft, så feminin, sommerlig og alligevel enormt krydret, hvilket giver det et sexet strejf. Vi skrives ved snart, kys!

14 kommentarer

 • Christina

  Hej søde, hvor er dine fine kroge på billede 4 fra? Lige så nogen jeg leder efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christina <3 De er fra Lisbeth Dahl, det er en krog-række, hvis man kan sige det – den er super fin <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  De grønne grene i din hvide kande, hvor er de fra, er de ægte og hvad hedder de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er fra ILVA, og er så fine. De er ikke ægte, men kan også købes hos blomsterforhandlere i ægte, hvilket mine ikke er. Mener navnet er hotensia <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Hvor har du de sorte sko fra på billede 1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Caroline
  Jeg er helt vildt med din hvide kommode. Hvor er den fra? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er dine hylder fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Caroline.
  Jeg trænger til at tilføje lidt nyt til mit værelse og plejer som regel at klikke mig ind hos dig, når jeg har brug for inspiration. Jeg ville høre hvor din pude på det sidste billede er fra – den der læner sig op af din hvide kommode. Har set den på nettet før, men aldrig fået fat i hvor den er fra og synes at den er så fin. Tusinde tak for at være en stor inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann,

   Åh, den følelse kender jeg alt for godt. Hihi! Er så glad for at du i en sådan sitiauation kigger forbi min blog <3

   Puden med fjererne er fra mærket Kamelo og min er købt i Buch Copenhagen. <3

   Ha' en dejlig aften! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOTHERS DAY - I'M BLESSED