Christianes beautybog

Dôrph & Hagé – bottled attitude

DSC_6623 DSC_6624 DSC_6625 DSC_6630 PicMonkey Collage
Hej skønne piger. Idag har min søster været hjemme forbi os, så dejligt – så vi har hygget, lige siden jeg kom hjem fra skole. Elsker når hun kommer her hjem, vi har altid savnet hinanden så meget. Nok om det, da mange af Jer ofte spørger hvilken lipgloss jeg bruger, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne dele med Jer. Min YNDLINGS lipgloss er fra Dôrph & Hagé, og det har den været siden vi fik dem i Buch. Elsker farverne, som bare er så smukke – og tjek forresten lige lyset i den? Perfekt når man er på farten eller i byen, og der er selvfølgelig også et lille spejl på siden <3

I kan se farverne og flere billeder af de lækre lipglosses lige her. Min yndlings farve lige pt. er Nude Pink og Tender Abricot. Jeg har min med mig overalt, og flere af mine skønner veninder har måtte investerer i en også – de er så lækre! Jeg har samlet en collage, hvor I kan se farven Nude Pink på, hihi – denne lipgloss er altså Bottled Attitude! Hvad har I lavet idag? Sov dejligt <3

Love Caroline

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christianes beautybog