Gluten free morning buns

Don’t tell ‘Em – wearing Hangovers lace top

hej PA160121 PA160195 PA160232 PA160240 PA160258 PA160267

Lacetop: Hangovers ・Skinny jeans: 2nd Day ・ Leatherjacket: Muubaa ・ Winterboots: Koolaburra ・ Bag: Stella McCartney ・ Scarf: Buddha sold out (similar here & here)・ Jewelry: Illuminare Boutique 


Hej piger <3 Igår blev jeg ramt af det vildeste shoppe-mode, sammen med min søster – og det var derfor ikke smart at vi endte i ZARA sammen, det gik mildest talt helt galt! Jeg føler dog at jeg har en sikker, stilet og virkelig lækker efterårsgaderobe klar og glæder mig helt til de mange kommende kolde dage – det er jo ok, når man kan iføre sig lækkert tøj! hihi :-)

Jeg fandt de fineste strikbluser, skindbukser, halstørklæde og stilletter som er TO DIE FOR! Nok om det, I skal nok få det hele at se snarest. Nu til gårdagens outfit, som også er et klart efterårs favorit. Den smukke top måtte jeg eje, og den er SÅ fin – kan bruges både med en cardigan eller jakke over, men den er mindst ligeså smuk med en strikbluse over, hvor den nederste blondekant er synlig – det ser så fint ud! Udover dette egner den sig også særdeles godt til en bytur ;-)

Til den smukke top, som forresten er fra Hangovers, har jeg mine beloved 2nd Day Jeans med skinddetaljer og nu til de lækre vinterstøvler – de er nemlig nye og fra mærket Koolaburra. Jeg har længe tænkt, at et par sorte vinterstøvler er mest praktiske, og disse er sorte men langt fra kedelige – som de kan have tendens til at blive. Der er indbygget lidt hæl i dem, som udover at give et par ekstra centimeter, også giver en super flot kropsholdning og længere ben – det skader vel ikke nogen af os, at vi kan snyde os lidt frem! I kan se meget mere til Hangovers og Koolaburra på Bargholz-Scheutz’ facebookside lige her, samt Instagramprofilen @hangoversuniverse. Hvad synes I om outfittet? <3

Hi girls! Yesterday my sister and I got a shopping flip – in ZARA. I got sooo many amazing autumn and winter items, I cannot wait to show it all to you. A lot of knit, leather pants and scarfs – autumn and winter essentials! 

Yesterdays I wore the lovely outfit on the pictures, and I have been looking forward to introduce you to this amazing brand, Hangovers. My lovely lace top are from this brand, and I am in love with them – I will show and tell you much more the coming days, so stay tuned. You can also see my new winter boots, aren’t they nice? I like them, a lot! They are from Koolaburra and fits perfect to all my coming autumn- and winter outfits. What do you think about this outfit?
Untitled-1

4 kommentarer

 • Jenny

  Hi Caroline,

  which winter jackets would you recommend. It would be great if you could write a blog post about your favorites. :-)

  Regards,
  Jenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Caroline
  Selvom jeg kunne være din mor, følger jeg med i din blog, fordi jeg synes du har så meget stil og sans for at sammensætte. Lader mig tit inspirere af dine fede outfits ❤️
  Du er virkelig en trendsætter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Maria <3 <3 Tusind, tusind tak for din mail! Det betyder så meget for mig, at du følger med, selvom du er en del år ældre – det bekræfter mig så meget i, hvor højt jeg elsker at kunne inspirerer og have en læser som mig <3

   Tusind tak! Jeg ønsker dig en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gluten free morning buns