THE COMFY AND SEXY ONE

DONT TAKE IT FOR GRANTED

p1090102
Hunkemøller Linda Bra HERE / Mathcing panties HERE 


Hej piger! Se nu lige dette fine undertøjssæt fra Hunkemøller, jeg fik fingrene i forleden – er det ikke bare fint? Jeg er så vild med den flotte blonde-detalje foran, der både kan vælges at have på, eller den kan tages af. Jeg synes den er så smuk og sexet og jeg lover jer for, at det er flot på ;-) Lige nu, er dette sæt faktisk sat ned på Hunkemøllers webshop, så det er med at slå til nu, hvis I også ønsker at have fingrene i det. Det fås også i sort, som jeg faktisk har overvejet at bestille hjem også, da jeg tror det også er vildt flot! Jeg har mange blonde-bh’er og nærmest kun sorte, derfor synes jeg dette røde sæt, var ekstra fint – og rigtig flot idé til Valentines idé måske? Det er jo lige om lidt, hihi <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE COMFY AND SEXY ONE