RUBBERBOOTS & FUR TIME

DO YOU DREAM OF HAVING LONG LASHES? I DO

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Hej piger! Denne uge er virkelig FLØJET afsted, jeg kan slet ikke følge med. Vi har en masse SRP-stress i skolen fortiden, jeg har brugt dagene på møder, skoleforberedelse og meget andet. Som jeg har nævnt for jer, har den seneste tid været meget stressende og det har været svært for mig at nå det hele. Nu kan jeg dog mærke en vis ro, og aftenen i aften er udelukkende dedikeret til bloggen, hvor I kan se frem til mange flere indlæg. Det er så dejligt at kunne forddybe mig og lave nogle fine posts.

Til at starte med, har jeg glædet mig til at vise jer Nicoles fine vinder-vipper, som hun tog en 2. plads med, til den internationale vippekonkurrence i Berlin. Dette var hendes smykke og helt igennem perfekte volumen-lashes, som blev så fine og de sidder mindst ligeså flot idag, hvor jeg stadig har dem på. Volumen-vipperne giver et mere intenst look, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Find Nicoles priser, lokation og læs meget mere via Adore By Nicole. Er der forresten nogle særlige indlæg I ønsker på bloggen i denne weekend? Kys!

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

RUBBERBOOTS & FUR TIME