So unique

Do what makes you happy

PicMonkey CollageHej sødeste piger. Vil egentlig skrive lidt om min holdning til nogle af de kommentarer i sender mig, især den seneste tid er har der været adskillige kommentarer om hvor vidt jeg opdaterer bloggen ofte nok og at bloggen er blevet kedelig. Sådanne kommentarer rammer mig selvfølgelig, det rører mig og jeg tænker meget videre over det – men der skal også være plads til at I kan dele Jeres meninger. Jeg håber som gengæld at I forstår, at jeg ikke har samme tid til at blogge, som forhen – ligemeget hvor meget jeg gerne ville. Jeg forsøger at gøre mit bedste på at disponerer min tid rigtig, sådan så at jeg får tid til alt jeg gerne vil, men det kunne bare aldrig falde mig ind at skrive og udgive et indlæg jeg ikke selv fandt relevant, eller måske ikke udarbejdet grundigt nok – og ja, på dette punkt er jeg også perfektionist. Lige for tiden ligger mit fokus på skolen og lektierne, da det det er lige nu jeg skal hænge ved, og blive dygtig. Jeg føler sommetider af en del af mig, er blevet til side sat den seneste tid, efter jeg er begyndt på min  handelsuddannelse – jeg savner at bruge min tid på at være kreativ, tage billeder, skrive blogindlæg, og en masse andre ting – og dette er blot nogle af de ting, som jeg har følt jeg har måttet tilsidesætte.

Midt i alle disse tanker, har jeg virkelig også fundet ud af hvor vigtigt det er at følge sit hjerte, og gøre hvad man tror og synes er det rigtige. Det nytter ikke noget at følge trop, og gøre som ‘alle’ andre gør – sommetider må man stoppe op og spørge sig selv, hvad man egentlig selv synes. Jeg synes ikke vi alle skal være ens, og vi skal ikke alle gøre de samme ting – nogle gange må man tage chancer, og vigtigst af alt skal man leve i nu’et og nyde sit liv. Man kan hurtigt køre træt i sin hverdag, som til tider er rigtig hård, men i realiteten er man selv herren over hvordan ens hverdag er, og man er selv ‘det’ som gør ens hverdag til hver den er. Jeg har bare haft en masse tanker om dette på det seneste, som jeg lige følte jeg ville dele med Jer. Jeg vil ALTID skrive til Jer så ofte som jeg kan, fordi I og bloggen er hvad jeg inderst inde brænder for, og det kan jeg ikke slippe – uanset hvordan mit liv ser ud lige nu. Derudover er jeg også sikker på at der vil være travle og mindre travle perioder, hvilket vil give sig godt ud i sidste ende.Kys!
Love Caroline

 

12 kommentarer

 • Jeg synes du gør det super godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Caroline.

  Du har selvfølgelig også et liv ved siden af bloggen. Et liv med familie og venner, som også skal passes! Uddannelsen er også vigtig. Jeg har fuld forståelse for at du ikke har så meget tid eller overskud pt.

  Jeg synes du skal skal have ros for du lægger så meget i din blog som du faktisk gør når det er du sidder ved den! Billederne er flotte og det er alt det andet også i dine indlæg.

  Dog vil jeg anbefale dig at lade vær med at skrive i dine indlæg “skriver senere”.. :-) af hensyn til meget forventningsfulde læsere..

  Lad dem heller blive overrasket , hvis du endelig skriver to eller flere indlæg på samme dag.

  Kram herfra :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha <3 Jeg er rigtig glad for at du forstår mig, det betyder meget. Uddannelse er nemlig lige nu vigtig for mig, og det skal passes. Tusind tak for dine roesende ord, det varmer – jeg lover jeg aldrig nogensinde vil skrive det igen med mindre jeg er helt sikker, jeg har nemlig en dårlig vane :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nørgaard

  Du kan kun være stolt af dig selv min smukke! Elsker dig <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Hej søde Caroline

  Jeg har fuld forståelse for du ikke har tid til at skrive indlæg på bloggen hver dag, jeg syntes det er helt forfærdeligt med de negative kommentarer der kommer, da det ikke ligefrem er konstruktiv kritik som du kan arbejde med, men istedet bare kritik, det er bestemt ikke fair.
  Jeg overvejede selv at starte en blog, men måtte indse at jeg simpelthen ikke har tiden til det, med fuldtidsarbejde, HD studie, venner, familie og et hus under renovering, kan det bare ikke lade sig gøre for mig, så RESPEKT til dig, for at du får det til at fungere og poster indlæg så ofte som du gør, jeg ville ikke selv kunne klare det. Herudover er dine indlæg altid gennemarbejde og dine billeder er gude smukke:) Jeg elsker at følge din blog, da jeg syntes du er super inspirerende, dine billeder virker så rolige, hyggelige og perfekte(det er svært at forklare) og det er rart, når man har brug for at komme væk fra en hektisk hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Cristina <3 Tusind tak for din opbakning, din kommentar er med til at give mig SÅ meget lyst til at blogge og fortsætte – det betyder alverdens for mig <3 Kan godt forstå du heller ikke vil kunne finde tid til blogging i dit liv lige nu, men det kan være tiden en dag er der – men man må lytte til sig selv. Kan ikke takke nok – tusind tak for din kommentar <3 Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har fulgt din blog i et års tid nu, men jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt træt af, at Buch fylder så meget i dine indlæg. Din blog virker på mange områder mere som en reklame for Buch, fordi alt dit tøj, sko osv er derfra. Det bliver meget ensartet, og det betyder at det kun er piger der har samme stil som dig kan få inspiration ved at læse din blog. Jeg ved at dit arbejde betyder alt for dig og det er virkelig tydeligt at du brænder for det, men jeg vil opfordre dig til, at gøre din blog ‘bredere’ ved at lave indlæg som ikke kun handler om sandfarvet tøj der kan købes i Buch. F.eks. et indlæg om inspiration fra Nelly, Asos osv. hvor du viser tøj der er sort, rødt, hvidt osv.
  Det er bare et råd jeg vil give dig, for jeg tror det vil gøre din blog større og du vil få flere læsere :-)

  Knus herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Rikke :) Tak for at du deler din mening, jeg er ked af at det er sådan du opfatter min blog, men må indrømme at Buch er en stor del af min hverdag og min stil. Jeg vil forsøge at skrive mere personlige indlæg, og adskille det en smule mere – jeg vil gerne lave reklame for Asos, Nelly osv. men om tøjet bliver rødt og sort vil jeg ikke kunne stå inde for, da det ikke er min stil. Der findes masser af bloggere som finder tøj i de farver fra Nelly osv. men det er ikke hos mig :)

   Tak for rådet,
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kseniya

  Søde Caroline
  Du gør det rigtig rigtig godt smukke, og det har jeg sagt til dig en masse gange. Jeg tror sagtens, at vi kan forstå at du også har et liv ved siden af din blog. Jeg synes ikke at din blog er blevet kedelig, jeg tjekker den stadig væk hver dag, endda flere gange om dagen. Jeg er måske lidt enig med Natascha, at du ikke behøver at skrive :“skriver senere”… i dine indlæg:-) for vi venter jo:)
  Men du skal have din familie, din skole og dit arbejde på første plads, da det er det, dit liv handler om lige nu. Skriv til os når du har tid. Alle dine læsere er der stadig, og vi har fuld forståelse for det. Vi elsker dig og din stil lige så meget.
  Med hensyn til at din blog også skal handle om andre butikker/anden tøjstil, synes jeg ikke, at du skal gøre det. Det er din stil, og det er meget unikt. Elsker når du viser dit værelse, dine outfitbilleder, fortæller om din kærlige familie. Man bliver virkelig inspireret og får lyst til at være kreativ. Det er anderledes og det er nemlig det, der gør at vi elsker din blog. <3
  Fortsæt endelig med det <3
  Knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødeste Kseniya <3 Jeg kan altid regne med dig, en trofast og fantastisk læser <3 Tusind tak – og ja, lover jeg ikke benytter mig af 'skriver senere' også kommer der intet metoden – hihi :) Det var bare blevet en dårlig vane, hihi. Tusind tak for din opbakning og forståelse, det kan ikke beskrives med ord – tusind tak.

   Er helt enig med at jeg skal opretholde min stil og ikke ændre den, så vil jeg jo ikke længere differentierer mig så meget – og det er det jeg elsker <3 Tusind tak <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

So unique