CHANTELLE BRA OF LACELEAVES

Do small things with great love

P8240001 P8240031
CLICK TO SHOP
589899-7773_5Skærmbillede 2015-08-26 kl. 20.22.46124282-0014_5016072-0014_5
Hello ladies! I må undskylde forsinkelsen af dette indlæg, jeg var desværre så uheldig igår, at min computer havde fået en form for virus, som jeg ikke selv kunne rode mig ud af. Jeg måtte derfor forbi Humac idag, der heldigvis kunne hjælpe. Nu er computeren i topform igen og jeg kan endelig blogge – hihi, sådan går det når man downloader alverdens programmer for at se The Kardashians online :-P Det skal ikke se igen foreløbig, watch out!

Når om mine computerproblemer, nu kan jeg langt om længe vise jer dette fine outfit, som jeg har set sådan frem til. Da jeg var i L.A. denne somme med min søde søster, faldt vi over den fineste body-stocking fra Victorias Secret – den er meget vovet, så derfor er den super fin med en højhalset langærmet ud over, for at dæmpe looket. Jeg er vild med see-through effekten, som alligevel tilgodeser den fine body, da den jo heller ikke skal gemmes helt væk. Jeg har faktisk været SÅ glad for denne bluse, jeg købte i Designers Remix, dog er den desværre ikke online længere – måske I stadig kan finde den i butikken. Om ikke andet har jeg fundet et fint alternativ – hvad synes I om sættet? Vi skrives senere <3

 

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

CHANTELLE BRA OF LACELEAVES