STRIPES & RIPPED JEANS

DO IT RIGHT

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
WHITE BODYBLACK/WHITE SWIMSUIT ∙ WHITE SHORTS ∙ GREY BLAZER ∙ NAVY-BLUE DRESS  PRINTED PANTS ∙ WHITE BLAZER ∙ NUDE LACEBRA 

Hej piger! Har jeg brugt dagen med min søde søster, vi har bl.a. været i Fields, bare for at kigge lidt rundt og hygge os. Jeg har fundet mine top-ASOS-wanties til jer, som jeg har glædet mig til at vise jer. ASOS har opdateret deres shop med SÅ mange lækre nye styles, som jeg ærligt talt, simpelhen ikke kan få nok af. Særligt den hvide, glitrende bodystocking, må jeg eje – sammen med den hvide basic-blazer,mønstrede bukser og navy-bluse kjole – er det ikke bare fint? I like it, a lot!

Nu vil jeg holde lidt weekend med familien, hold jer opdateret på bloggen – indtil da, kan I følge med på min SnapChat hvor jeg hedder caromarburger – go follow me! Ha’ en dejlig aften – kys

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STRIPES & RIPPED JEANS