WHERE I SPEND MY NIGHT

DO IT RIGHT

asos-5 asos-7 asos-9 asos-10 asos-11 asos-15 asos-19 asos-22 asos-25
Godaften mine kære! Jeg har haft endnu en travl dag idag! Min skriftlige dansk eksamenen er nu afleveret og jeg er SÅ spændt på at høre resultatet, selv synes jeg det er gået rigtig godt og så længe jeg har en god mavefornemmelse er jeg tilfreds. Imorgen er det engelsk og det har jeg heller intet imod, så det skal nok gå godt. Jeg har lige nogle outfitbilleder, som jeg jo egentlig har vist jer, dog fra mobilen, så nu tænkte jeg at I skulle have de ‘rigtige’, som søde og dygtige Anders har taget selvfølgelig :-)

Jeg har min fine cardigan fra River Island på, bælte og shorts fra ASOS – det er et meget sommerligt og let, synes I ikke? Jeg elsker det! Nu vil jeg læse lidt op til engelsk imorgen og få noget søvn! Sov nu dejligt søde piger <3

CLICK TO SHOP
Ripped Shorts ∙ River Island Kimono ∙ Belt 

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

WHERE I SPEND MY NIGHT