FOR SALE - IKEA KIVIK

Do I need a tattoo? read more

P1170148 P1170190
Hello ladies <3 Ja, sikke en overskrift jeg fik rodet mig ud i der. Jeg må ærligt indrømme, tatoveringer aldrig har været min ting. Det er for maskulint, ‘hårdt’ og egentlig meget modsat min stil – jeg har dog altid været fascineret af tatoveringer, især historierne bag dem! Selve kreationen er også noget jeg synes er interessant og jeg har efterhånden flere tætte veninder og venner med tatoveringer, hvilket jo gør at jeg ikke har haft det til overvejelse.

Jeg synes det er vigtigt at gennemtænke en tatovering med 200%, fordi ja, den kan fjernes – men det ville da være noget så surt. Jeg tror aldrig jeg vil kunne forene mig 100% med hvad jeg så skulle have tatoveret, hvis det var dét jeg besluttede mig for – særligt fordi jeg er typen der tænker ‘hvis andre har det, vil jeg ikke have det’ ergo vil jeg få svært ved at finde det rette og være 100% tilfreds – hvilket jo er alfa og omega ved en tatovering.

Mine forældre er ikke til det, jeg tror ikke de som sådan har noget imod fyre og andre piger for den sags skyld med tatoveringer, men deres piger skal bare ikke. Jeg forstår egentlig godt tankegangen, og måske vil forældre uden tatoveringer, altid have det sådan selv. Den største frygt ved en tatovering for mit vedkomne, vil med sikkerhed være usikkerheden omkring hvis jeg nu skulle fortryde eller en dag bare ikke vil have den på kroppen længere. Ligesom dengang jeg ville have næse- og navlepiercing – og ja! Jeg har ligget på jorden og plaget min mor om begge piercinger, men hvor jeg er dog evigt taknemmelig over at hun ikke lod mig gøre det, i en så ung alder, fordi nu er jeg jo kommet til fornuft – selvom man tit vil have, hvad man ikke må. Det er jeg blot taknemmelig over – ikke at der ikke findes mange som kan bære det, fordi det gør der, det afhænger så meget af ens type osv. men lige mig – kan I forestille jer det, gyser helt ved tanken om mig med en næsepiercing.

Jeg har prøvet de fine metallic-tattoes et par gange, disse er fra BOHO COPENHAGEN og er bare så fine. Efter at have prøvet disse, er jeg til gengæld overbesvist om, at hvis man kunne få lavet en tatovering i helt samme farver – så var der ingen tvivl om at jeg skulle erhverve mig en. Se dette gav mig stof til eftertanke, det må nemlig betyde at det primært er den blå-lige og mørke farve tatoveringer har, som holder mig tilbage. Jeg tror mine forældre er glade for at det ikke er muligt at få en guld- eller sølvtatovering, bare sådan lige – hihi, tænkte det var meget sjovt at dele mine tanker omkring dette. Har I nogle tatoveringer, hvis ja, vil jeg meget gerne høre mere – er så nysgerrig <3 Vi skrives ved!
Love

8 kommentarer

 • Emma

  Hej Caroline.
  Det ser SÅ fint ud med de tatoveringer, og jeg kunne da også meget vel overveje at få mig en, hvis den kunne gå hen og blive guld :blush: Hvor er dine smukke armbånd fra? :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Emma,

   Hihi, har det på helt samme måde. Kunne den blive guld, ville jeg ikke tvivle et sekund – så skulle jeg have en, det er mere den blå/sorte farve jeg tvivler på <3

   Mine fine armbånd er fra Stars By P <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja, jeg har to! Er virkelig glade for dem. Har en “halv stor” en på siden med nogle sommerfugle også en på foden med en lilje der går op af benet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor lyder det også bare fint! Har du fortrudt nogle af dem? og er der nogen særlig betydning bag dem?

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig med dig! Tatoveringer siger mig ikke så meget. Ja, det kan være utrolig flot, men stadigvæk meget ‘hårdt’ og maskulint som du også skriver. Jeg synes det kan være noget så smukt til andre, jeg tror dog bare aldrig selv jeg ville turde overgive mig og få mig en tatovering. Netop af samme årsag som dig; jeg er bange for at jeg fortryder. Og så ser en tatovering måske bare ikke så fed ud, når man bliver 80 og huden ikke sidder helt på samme måde.. Jeg var selv typen der lå og skreg på gulvet af mine forældre over at jeg hverken måtte få navle- eller næsepiercing. I dag er jeg dem evigt taknemmelig over at jeg ikke har det! Tatoveringer bliver nok bare aldrig mig.. Jeg har stadigvæk en overbevisning om at det kan skade min karriere og så længe jeg tænker sådan ved jeg at jeg ikke får lavet en :-)

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som om vi er helt enige på denne front. Jeg synes også det kan være så smukt, men ligeledes meget maskulint i udtrykket. Jeg har det også sådan, at jeg ser mange feminine kvinder med tatoveringer, men at jeg selv kunne få en, er noget jeg ikke helt kan forholde mig til.

   Åh vi har været helt samme sted så. Jeg følte mig simpelhen også så uretfærdigt behandlet, da jeg hverken måtte få næse- eller navlepiercing, men idag er jeg så glad for, at mine forældre ikke lod mig – for hold op jeg ville fortryde altså!

   Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tatoveringer er rigtig flotte til nogen, men jeg har det lidt ligesom dig. Jeg ved heller ikke selv, om jeg vil have en. Der er også så mange der har en, at det næsten er mere specielt ikke at have en :-) Jeg har haft næsepiercing og det fortryder jeg virkelig nu, da jeg har fået en permanent blå plet i huden der, hvor den har siddet. Har forsøgt at få den fjernet med laser (hele 4 forsøg) og det virkede ikke, så nu må jeg leve med den resten af livet :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis, det handler nok rigtig meget om hvilken type man er – og så tror jeg virkelig man skal brænde for det, da det ellers er et stort sats at tage – selvom den jo i realiteten kan fjernes, det kan jo dog ikke forsikres.

   Hvor er jeg ked af at høre, at du har problemer med at få fjernet aret efter din næsepiercing, det må være så ærgerligt, men er sikker på du er smuk alligevel – dog er det noget man skal tage højde for <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR SALE - IKEA KIVIK