WHITE THURSDAY

DISTY SOME WAY

img_0050 img_0053 img_0054
YAS dress HERE


Hej piger! Jeg håber I nyder eller har nydt det skønne solskinsvejr, amen hvor er det dejligt. Jeg har endnu ikke haft tid, til kunne slappe helt af i solen endnu, men jeg glæder mig til dagen jeg kommer ud og ligge. Til gengæld, har min søster og jeg lige bestilt en ferie til Palma, som vi tager til om lidt under en måned!!!! Åh hvor jeg dog glæder mig allerede!! Jeg trænger MAX til at komme afsted, slappe af, drikke drinks og bare nyde sommervejret og atmosfæren.

Apropos sommervejr og smukke øjeblikke, var jeg igår på Smidstrup Strand, hvor jeg havde været med mine forældre tidligere på ugen. Der var SÅ smukt og stille, den lyd af bølgerne er bare så beroligende og så var der jo ikke en vind, der rørte sig igår. Jeg havde iført mig, min nye kjole fra YAS, som bare er så smuk og perfekt til sommeren <3 Har I nogle særlige planer for weekenden?

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE THURSDAY