Wishes for my trip to Bali

Dharma Copenhagen, unique python bag

DSC_8369 DSC_8375 DSC_8380
Hej søde piger, ih hvor har jeg glædet mig til at vise Jer min nye pytontaske fra Dharma Copenhagen. Jeg er SÅ vild med den, og kan faktisk slet ikke få nok af den. Jeg elsker farven, som på Dharmas onlieshop kaldes Savanna – den passer til alt mit tøj. Selve taskens look er virkelig råt, tror det er kombinationen mellem af selve taskens form er fin, kæderne og pytonskindet er derimod råt – det er det som jeg er så vild med :-) jeg vil bruge den både til når jeg skal på arbejde i weekenderne, i byen eller bare på en shoppingtur. Derudover har jeg allerede nu besluttet mig for at jeg må eje endnu en af samme taske, bare i en anden farve – eller én af Dharmas andre virkelig lækre og unikke produkter.

Dharma Copenhagen er et nyt brand, men et mærke vil de faktisk ikke kalde sig selv – derimod mener de at Dharma Copenhagen handler om deres bæredygtighed, kvalitet og oplevelsen af det unikke. Dharma vælger og designer særlige ting i begrænsede antal. Alle Dharmas pytonskind har det lovpligtige CITES-certificat, som er en garanti for at kvoterne overholdes, og at naturen beskyttes. Netop af disse grunde, synes jeg pludselig det giver mening at Dharma indgår i Deres navn. Min nye fantastiske pytontaske er håndsyet på Bali, så når jeg rejser til Bali til vinter – så er det allerede besluttet af min taske skal med, hihi :-) I kan se flere af Dharma Copenhagens produkter lige her, og min taske finder I her. Hvad synes I om den, er den ikke bare fantastisk?
Love Caroline

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Wishes for my trip to Bali