Trendy on ski: wear Goldbergh

Details I forgot to show you: make it unique

PA130059 PA130061 PA130069 PA130071 PA130074

Hej piger <3 Jeg er i rigtig søndagshumør idag, har ikke rigtig udrettet andet idag, end at lave god mad, startet på min engelsk aflevering, gået en lang tur med mine hunde og fået svaret en masse mails. Når jeg har ferie, kan jeg aldrig finde rundt i dagene – men inden længe vil jeg hoppe i bad, da jeg jo har en masse lækre efterårssager, jeg ikke har fået vist Jer endnu – you gonna diiiiie!

Jeg er i det vildeste baghumør, så måske jeg skulle smutte i køkkenet og kreerer et eller andet lækkert? Hihi, jeg skal nok dele opskrift med Jer, hvis det ender med det. Nok om det, har helt glemt at poste de sidste closeups med detaljer fra mit værelse, så here you go – er der noget I vil vide hvor er fra, må I endelig spørge <3

Hi lovelies! I am in a kind of sunday-mood – you know that feeling, right? I have been so lazy today, but it feels great not to run around like a busy-bee – like I am used to. I have done a lot of small things, like answering mails, done some homework and so on. Later on, I might post some outfit pictures of some of my new items – you gonna diiie!

Right now I would like to bake some healthy cakes or something, if I end up doing it – I will share the recipe with you later on. Enough talk about my mood and so on! I have totally forgot to show you, the rest of my close-up’ details pictures from my room – here you go!
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Trendy on ski: wear Goldbergh