OLAPLEX HAIR PERFECTOR

Desinio in my bedroom

P1010223 P1010225
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-02-02 kl. 19.38.53Skærmbillede 2016-02-02 kl. 19.39.40

Hej piger! Ej hvor er DIO-ugen i skolen hård mod os alle, øv altså – men endelig har jeg tid til lidt blog. Jeg er oftest blevet stillet spørgsmål omkring hvor jeg kommer mine billeder henne og hvilke mærker mv. de er fra. Jeg ELSKER først og fremmest billeder, men det har også været svært for mig, igennem tiden, at finde de helt rigtige! Det er dog smag og behag selvfølgelig, men jeg har langt om længe fundet en webshop, der forhandler plakter, der er lige min stil. Dette resulterede i at lejligheden på nuværende tidspunkt er fyldt helt op med indrammede plakater fra Desinio. Er de ikke bare flotte??

Jeg har MANGE flere som jeg glæder mig til at vise jer, resten kan I få at se på bloggen imorgen tidlig. Jeg synes de er SÅ stilrene, enkle og helt igennem smukke. Jimmy Choo heels, Chanel logo’er og PRADA er hvad der venter jer – men først kan I nyde synet af disse to, som er nogle af mine favorittet. Jeg har dem på nuværende tidspunkt stående på en hylde over mit fjernsyn og synes det harmonerer så fint sammen – hvad synes I? Forresten så er prisen helt vild, tjek dem ud – fra 24 kr. OH MY!

Husk og hold jer updated på bloggen senere – kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OLAPLEX HAIR PERFECTOR