CATCHY ME IN THE SUN

DeLeschers Skincare

dsc_8799 dsc_8803 dsc_8809 picmonkey-collage picmonkey-collage2 dsc_8852 picmonkey-collage3 picmonkey-collage5 picmonkey-collage6
Hej piger. Håber I nyder solen. Jeg må simpelhen lige komme med min varmeste anbefaling af DeLeschers Skincare, der drives af Tanja, som er kosmetolog med mange års erfaring. Hun har netop åbnet sin egen salon, i min veninde og favorit spraytan- og vippeteknikker, Nicole. Det er det hyggeligste salon og jeg var forbi forrige uge, og få en klassisk ansigtsbehandling.

Den omfattede en peeling, let dybderens og ansigtsmassage. Det er virkelig en fantastisk oplevelse af velvære, og det er længe siden, jeg har været så afslappet under en behandling. Tanja er super dygtig og i og med, at hun har været i branchen så mange år, har hun bare styr på sit arbejde, sine produkter og ikke mindst på at kunne tilpasse sine behandlinger, til den hudtype hun har med at gøre.

Tanja bruger produkter fra Comfort Zone, som er et mærke, jeg altid har haft i min toilettaske – særligt deres kropscremer, har jeg anvendt igennem en del år. Jeg blev introduceret til deres hudplejeserie og kommer med et opfølgende indlæg omkring den oplevelse meget snart, da det kræver et indlæg for sig. I kan booke tid online hos Tanja her og læse mere om hendes behandlinger og produkter.

Salonen ligger iøvrigt på Malmøgade nr. 2, Østerbro <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CATCHY ME IN THE SUN