LEJLIGHEDSUPDATE: JEG SKAL FLYTTE

Deichmann Style Challenge 2017

Sponsoreret af Deichmannpicmonkey-collag22e picmonkey-collage deichmann_06-09-2017_bloggere63300
Stiletter 299 kr. HER / Højskaftede støvler 449 kr. HER / Glitter støvler 449 kr. HER / Clutch 149 kr. HER


Hej piger! ENDELIG kan jeg løfte sløret, for denne SÅ spændende Deichmann Style Challenge 2017. Jeg har virkelig skulle anstrenge mig, for ikke bare at komme til at afsløre en lille smule, da jeg har været over spændt og begejstret. Som I måske husker, delte jeg billeder fra den dag jeg modtog min Deichmann pakke, med mine 3 udvalgte par sko. Jeg synes selv, de alle 3 er så cool på hver deres måde og passer til hver deres look, ligesom jeg også har stylet dem helt forskelligt.

Shootet var sammen med mie konkurrenter i denne konkurrence, Amalie Wessel og Malina Kragmann. Vi havde en så hyggelig dag med shootet og fik alle nogle så forskellige billeder, hvilket gør denne konkurrence så spændende. Selv er jeg helt forelsket i den location jeg fik tildelt, som var ved det smukke sildebensplanket.

I kommer også ind i billedet selvfølgelig, fordi det er jer, der kommer til at afgøre hvem af os 3, der skal vinde Deichmanns Style Challenge dette år – er det ikke spændende? <3 Jeg vil selvfølgelig blive såååååååå glad hvis I stemmer på ét af mine looks, men endelig gå ind og del Jeres mening – blandt os tre bloggeren, vinder én af os titlen, men én af Jer, har også muligheden for at vinde.

I kan ved at stemme på Jeres favorit, vinde et gavekort på 2.000 kr. til Deichmann! Vinderen bliver fundet d. 6/11 og bliver kontaktet via mail eller telefon. Så alt I skal gøre, er altså at stemme på Jeres favoritlook, så er i en del af konkurrencen. Gør det lige her!

I kan fra uge 41 se kampagnesiden lige her og følge med i konkurrencen. Udover dette, kan I finde alle de støvler og accessories Malina, Amalie og jeg bærer på vores kampagnebilleder lige her. Hvad synes I om det hele, lad mig endelig høre Jeres tanker <3 Nedenunder her, kan I se nogle backstage billeder fra vores hyggelige shoot-dag – sov dejlit!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDSUPDATE: JEG SKAL FLYTTE