PRETTY POSTER

Deichmann Style Challenge 2017 – mine tre favoritter

picmonkey-imagedsc_6615 dsc_6625
Sponsoreret af Deichmann
/ heels HERE / skirt HERE / shirt HERE


Godmorgen piger. Jeg tænkte, at det var tid til en lille update på Deichmann konkurrencen, Deichmann Style Challenge, som I kan læse mere om her. Konkurrencen er i fuld gang og jeg er så taknemmelig, for alle jer som har valgt at deltage om gavekortet på 2.000 kroner til Deichmann, ved at stemme på enten Malina, Amalie eller jeg.

Jeg kan endda afsløre, at det lige nu er mig som fører – vildt ikke? Jeg er så glad, taknemmelig og vildt spændt – dog ville jeg lige takke alle jer, der har stemt på mig og mine konkurrenter – det er vi så glade og taknemmelig over. Jeg har dog stadig brug for Jeres hjælp, hvis vi altså skal holde os i førerpositionen ;-) I kan stemme lige her!

På ovenstående billeder, kan I se hvordan jeg har stylet den fine stilet, der var ét af mine kampagnesko, som jeg virkelig har været glad for. De sidder så pænt på foden og er udover det, virkelig behagelige at have på, hvilket jo ikke er en selvfølge for almindelige stilletter – vel? I kan iøvrigt, finde alle vores udvalgte kampagnesko og accessories online her.

Stilletterne har været så gode, de aftener jeg har været ude, fordi de er så behagelige at have på og har et så fint og feminint udtryk. På mit kampagnebillede, havde jeg stylet de fine hæle, med et matchende sort sæt med guld glitter på, som var ret enkelt i sig selv, for at have fokus på de fine detaljer ved stilletterne.

Udover mine fine stilletter, fra kampagnebillederne, så har de glitrende støvler været geniale, hvis jeg har skulle være mere ude og ville have jeans. De er så behagelige at have på! Har det ikke været de fine støvletter, er mine high-knee boots også fantastiske, de er en smule mere opmærksomhedsvækkende, hvilket jo også kan være så flot til en bytur – men så er de også bare vildt cool med en oversized strik, som jeg også stylede dem med.

Jeg skal mødes med søde Malina til en frokost nu, vi skrives ved <3

2 kommentarer

  • Celine

    Hej Caroline. Må jeg spørge ind til om du får bleget dine tænder – og hvis ja, hvor? ❤️😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PRETTY POSTER