LUNCHIN' AT 42RAW

DEEP FRONT DRESS

IMG_8102 IMG_8105 IMG_8116 IMG_8120 (1) IMG_8122 IMG_8138 IMG_8142 (1) IMG_8159 IMG_8161 IMG_8163 IMG_8169 IMG_8177
Hej piger! Se nu lige nogle fine billeder, Anders og jeg tog idag, hvor jeg egentlig burde have læst op til engelsk, men simpelhen havde sådan brug for et break fra læsningen. Jeg har min nye kjole fra Design By Lea, som fås i ja nærmest alle farver. Jeg har siden jeg modtog min første kjole fra Lea, været så glad for den, da den har en perfekt pasform og sidder rigtig flot. Der er et bindebælte med til kjolerne, som gør dem justerbare og derfor kan de sættes som man ønsker. Jeg har kjolen i denne koksgråfarve, sort og en dyb blå, som I nok skal få at se på bloggen asap, jeg måtte bare lige dele disse billeder med jer, inden studentertiden for alvor går i gang og de mange sommerfester.

I kan finde flere billeder af Leas fine kjoler via hendes Instagram lige her og bestille derigennem. Vil forresten så gerne vide hvad I synes om dem, er de ikke fine? I liiiike them, a lot!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

LUNCHIN' AT 42RAW