FIRST NINÈ EVENT

DECEMBER IS HERE

picmonkey-collage4 picmonkey-collage img_0101img_0054
Fake fur HERE / Leatherpants HERE / Bikerboots HERE / White shirt HERE


GLÆDELIG 1. Advent til jer alle <3 Ih hvor tiden dog bare flyver afsted lige for tiden synes jeg. Er det bare mig? Jeg har virkelig været booket op den seneste tid og så tager flytningen altså også bare en del tid og ikke mindst energi. Jeg er dog så glad for, hvordan det hele har udrettet sig og jeg kan virkelig ikke vente, med at vise jer resultatet. Jeg havde faktisk en masse billeder klar til, som jeg også teasede jer lidt med forleden, men mit memorycard er gået i stykker – så venter lige nu, på at få billederne fremkaldt. Det beklager jeg virkelig meget – men de er værd at vente på <3

Jeg tænkte, at det var på tide, med nogle vinterlooks og så ville jeg lige høre Jeres mening, om denne fakefur fra ZARA. Selv faldt jeg for den fine farvekombination, den store hætte og så er den jo bare så hyggelig. Jeg har dog fået lidt forskellige meninger omkring den, så hvad er Jeres?

Jeg vender stærkt tilbage med nogle julekonkurrencer i den kommende uge, nu hvor I er blevet snydt for 1. advent, men jeg håber I alle får en dejlig aften <3

Billeder af Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FIRST NINÈ EVENT