Jeg sælger ud af mit tøj på lørdag d. 22.11.14

Dear Santa, find the way to Julie Sandlau

Skærmbillede 2014-11-17 kl. 18.39.53 10616694_587306838059266_6183783652563616184_nÅh hvor har jeg dog længe drømt om denne smukke, smukke mermaid-ring fra Julie Sandlau. Den er bare så fin og jeg elsker ringe der er lidt større som denne. Generelt set har Julie Sandlau altså bare talent for de smykker, og ligeledes står hendes øreringe højt på min ønskeliste. Jeg synes smykker er noget af det mest personlige accessory, hvis ikke jeg vil kategorisere det som værende det mest personlige. Det udtrykker meget personlighed på en eller anden måde, og det er faktisk noget af det første jeg lægger mærke til, når jeg møder nye, og i dette tilfælde, kvinder. Jeg synes især at ringe fanger min interesse når det kommer til nye indtryk, jeg ved ikke om det bare er mig, der har det sådan?

Som jeg har fortalt jer før, så kan jeg ikke vælge mellem sølv, guld og oxideret smykket – fordi de er alle smykke på hver deres måde. Jeg er nok mest en sølvpige, men andre perioder synes jeg bare guld er finere og passere bedre til mine outfits. Dette har altså resulteret i smykker i alle 3 farver, hvilket I nok kan tænke jeg til er en dyr omgang – samtidig med at det er svært at beslutte farve, når jeg fx forelsket mig i den smukke mermaid-ring fra Julie Sandlau – fordi nu hvor jeg har smykker i alle farverne, hvilken én skal jeg så vælge? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres syn på Julies smykker, og om I holder jer til enten guld, sølv eller oxideret – eller om I ligesom mig mixer farverne lidt.

Hi lovelies! I am so in love w. Julie Sandlau and her designs – the mermaid-ring have been one of my biggest wishes for a long time. I cannot choose between gold, silver or oxidize – because I have jewelry in all the different colors, for the reason that I never can decide which of the colors I like most. Do you prefer one specific color for your jewelry, or do you mix gold, silver and oxidize like I do? Please share your opinions <3
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud af mit tøj på lørdag d. 22.11.14