"If you love somebody, set them free. If they return, they were always yours. If they don't, they never were."

DEAMING & CASUAL LUXERY

Idag har jeg mine lidt ældre haremsbukser, fra Buch Copenhagen. De er stadig super fine. til den har jeg en lavendel-farvet top og min søde blondetop også fra Buch Copenhagen. Kys!

23 kommentarer

 • Anonymous

  Sååå fantastiske smukke smukke bukser Caroline ;);) Elsker dem! Og ELSKER din blog <3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor har du aldrig noget sommerrigt på? Ret skørt….. Vil se dig i noget mere friskt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Hvordan kan du ikke kalde de bukser for sommerligt. kommer helt i sommerhumør af at se hendes outfit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil også selv mene at disse bukser er sommerlige, og farvrige – men smag og behag :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er armbåndene fra? De er super fine! :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineDu har en masse billeder af dit værelse, og på et af billederne viser du dit skrivebord. PÅ dit skrivebord ligger der en slags “dækserviet”-agtig ting. Ville egentlig bare høre hvor den er fra?Også ville jeg spørger dig: Hvor kan man købe sådan et Marc Jacobs Iphone cover henne? Hvor har du købt dit? :-)Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Min dækserviet er fra Tine K Home – så fin og passer perfekt ind på mit værelse (udover det beskytter den mit skrivebord, i mod ridser fra min computer. Mit iPhone cover er fra Marcbymarcjacobs butik i Kønbenhavn – det er super fint! :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ret træls du ikke svarer på kommentarene. vidste det ikke ville holde længe, det var for godt til at være sandtog der kommer hellere ikke mange indlæg,lidt øvknusps. det er kritik,intet andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har svaret på ALLE kommentarer de sidste laange stykke tid – jeg ved at mine læsere bedst kan lide når jeg svare, hvilket jeg godt forstår, fordi jeg også selv har det sådan. Men det her er min blog, hvilket er baseret på min tid og mit liv. Hvis jeg ikke har tid hver dag til at svare på 10-20 kommentarer, så bliver det altså sådan – ang. indlæg, sender jeg et ud hver dag, næsten og nogle gange flere gange dagligt :) Jeg kan desværre ikke tage den slags kritik til mig, desværre … :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline, ja det er nogle vildt fede bukser.Hvordan går det egentlig med at få sparet op til din drømme taske?Kærligst Amalietjek min blog ud her hvis du skulle have lyst :-)www.amaliehaun.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Amalie, tusinde tak – er også selv vilde med dem. Ang min drømmetaske, går det ikke så godt – jeg shopper alt for meget! Men når sommerferien er ovre, har jeg råd, ved dog ikke om jeg stadig ønsker mig den ligeså meget :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine armbånd fra? inspirationbysimone.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anonymjeg syntes for det første at du skulle skrive dit navn i stedet for at være anonym, for det andet kan og skal du på ingen måde brokke dig over manglende svar og indlæg. som Caroline skriver har hun altså også et liv ved siden af bloggen og hun kommer med nye og inspirerende indlæg hver dag. Du efterlyser at hun svarer – kig du lige spørgsmålene igennem en gang til og se at hun har svaret på de mange søde spørgsmål …. Hvis ikke du kan skrive pænt og i en god tone skal du finde et andet sted at skrive.Ja, jeg er Carolines mor og jeg er STOLT at have en så dygtig datter der kan skrive det ene fantastiske indlæg efter det andet, men derfor er jeg nødt til at bede dig og andre om at bevare den gode tone der er og bør være her på cArolines blog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig med dig! Det kan man da ikke skrive til en. Vi alle har da et liv uden for bloggen. Og Caroline bliver jo bombet med kommentar og jeg ved ikke hvad, på grund af hun har en super god blog! Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.dk/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er helt enig. Din datter har en fantastisk blOg. Og selfølgelig et liv udenfor bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I er så søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"If you love somebody, set them free. If they return, they were always yours. If they don't, they never were."