TODAY I TURN 18 YEARS

Day Blossom – Summerlook

PicMonkey CollageHej piger <3 Har netop været forbi Lyngby med min søde mor, da jeg bare måtte eje et par stilletter, jeg har gået og hungret efter den seneste tid. Er verdens heldigste fødselsdagspige og har fået en masse fine gaver, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen. Nu skal jeg til og i gang med at gøre mig klar, da vi snart skal køre hjemmefra.

Jeg var forbi Day i Lyngby igår, hvor jeg faldt over dette lækre sæt. Er det ikke fint? Synes det er så forårslækkert og friskt. Jeg er særligt forelsket i buksernes print – blazeren kunne jeg ikke leve foruden og den måtte altså med mig hjem. I skal nok se meget mere til den, i mine kommende outfits. I kan som sagt finde hele dette fine sæt i Day’s mange butikker, eller online. Håber I får en fantastisk dag <3 Vi skrives ved!
Love

6 kommentarer

 • Nan

  Hvor er skoene fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Caroline. Det ikke være rigtig fedt hvis du vil lave et indlæg med forårs og sommerkjoler – mest til hverdagsbrug.

  Sent tillykke med de 18 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hey Caroline
  Tillykke med fødselsdagen, håber du får en rigtig god fødselsdag, med masser af fine gaver. Glæder mig ihvertfald til at se dem alle på Bloggen :) og det er et rigtig fint outfit du har på her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sanne <3

   Tusind tak for det – jeg glæder mig til at vise jer dem alle <3

   Dejlig aften til dig,
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAY I TURN 18 YEARS