Day Birger ét Mikkelsen – established on a rainy day, 1997 Copenhagen

Hej søde læsere,
Undskyld den lange ventetid, men skulle lige spise. Igår modtog min mor den her fine sølvskål, som rent faktisk er en vinholder, og jeg er sikker på man vil kunne dække et rigtig fint bord, men sød er den også til pynt synes jeg.
Jeg synes selv at den her skål kan bruges som pynteting eller til opbevaring. Den er fra Day Birger ét Mikkelsen, og det søde mønster fuldfører stilen og looket ved skålen fuldstændigt! :-)
Udover det vil jeg i det her indlæg anbefale en håndcreme, fra Elizabeth Arden, jeg har det med at få meget tør hud lige meget hvad jeg stiller op, og den her redder min vinter gang på gang.
Det kan også fås som en creme der kan bruges til hele kroppen, som jeg specielt bruger til mine læber, hvis de også tørrede ud. Men altså har din hud også tendens til at tørre ud om vinteren, så drop alle de velduftende håndcremer, den her virker altså!
Jeg håber i fik noget ud af det, næste indlæg kommer lige straks så hold øje søde piger.

2 kommentarer

  • hvad ligger prisen på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Caroline, jeg elsker virkelig din blog, den er så fin og inspirerende! Virkelig en af mine yndlings. Jeg har været fast læser hos dig længe, måske vil du tage et kig forbi min blog, det kunne jo være at du fandt den interessant, og måske blive fast læser? :-)Så ville jeg også lige høre ,om du ved, om man stadig kan få de stilletter du har med på et billede i dette indlæg: http://fashionbycarolineblog.blogspot.com/2012/01/get-to-know-me-whats-in-my-bag.htmlDe ser virkelig fede ud, hvis man kan, vil du så ikke skrive et link? Jeg ved godt at de er fra topshop, men jeg kan ikke finde dem der inde. Har du haft dem i lang tid? :-)Du må meget undskylde, for de mange spørgsmål. Hihi :-)Ps. Vil du ikke svare på dette i en kommentar på min blog, så kan jeg bedre finde det! Hugs.annesophienielsen.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I would really like to wear this amazing black and grey outfit, with the most beautiful Alexander Wang bag I could ever dream of.