For your bathroom

Curl it, cut it, dye it

PicMonkey CollageHej igen søde piger :-) Lige et indlæg før jeg smutter i seng, fordi I skal nemlig hjælpe mig med noget. Imorgen skal jeg igen igang med mit hår, hvilket skyldes at det er for lyst og jeg bare trænger til forandring, og til at finde ‘the haircolor’ – altså en farve som passer til mig. Jeg har før været ude i dette ombre/dipdye hair, jeg overvejer det lidt igen. Det kunne være fint at fade det rigtig flot ud, med nogle naturlige farver, også mit lyse i enden – men er virkelig i tvivl. Har I nogle gode idéer, kom gerne med dem! Har I også perioder, hvor der bare skal ske noget, og i ikke er helt tilfredse?
Love-Caroline-1

11 kommentarer

 • Nanna

  Er du sikker på at du tør? :-D Jeg synes næsten altid du vender tilbage til det helt lyse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det helt lyse er smukkest til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød, har dog kastet mig ud i noget mørkere – hihi, men det lyse er stadig også fint <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Dit hår er så fint men hvis du skulle kaste dig ud i yde syntes jeg det store billede er såååå FLOT. Meget naturligt og tror du vil blive ked af at få en rødbrun farve når du er vant til det lyse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, er også helt vild med det hår! Så lækkert! Hihi, glæd dig til at se resultatet <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ja det kender jeg så godt selv. Har det selv på samme måde nu. Er også blondt med brune striber men kunne godt tænke mig noget forandring, men er bange for at jeg vil fortryder det. synes du skulle lade dit hår blive som nu også måske nogle striber i eller også noget dipdye som kan vaskes ud, hvis du nu skulle fortryde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man bliver hurtigt træt af det, især af ens udgroning – hader det virkelig. Glæd dig til at se mit nye hår <3 Tak for rådene <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Syns ikke du skal gå helt væk fra det lyse, jeg har lige haft helt lyst hår og har fået farvet det brunt med striber og selvom det er en lys brun farve syns jeg stadig det er for mørkt. Man fortryder ofte når man g

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hov.. Går væk fra det lyse :) så syns klart du skal beholde det os nu hvor det er sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, ja det er rigtigt – har selv fortrudt mange gange, men nu skulle det være – der kommer billeder på bloggen senere <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For your bathroom