UNDIES AND SWIM

Cross Over Bodysuit

picmonkey-collagepicmonkey-collage2
White bodysuit HERE / Striped skirt SOLD OUT


Hej igen <3 Inden jeg smutter afsted igen, hvilket jeg faktisk burde være allerede nu ;-) hihi, så ville jeg lige hurtigt vise jer, et summerlook jeg er så vild med. Dette er et af mine absolut yndlings sæt, som jeg glæder mig til at bære, når jeg om 2 uger skal på ferie <3 Jeg har fået så mange komplimenter på denne fine bodysuit, der er vildt behagelig at have på og samtidig bare er så flot og feminin. Til bodysuiten, har jeg en stribet nederdel fra Vero Moda til – den er dog desværre udsolgt pt, men jeg skal nok holde jer opdateret så snart den er til at finde igen. God aften piger!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNDIES AND SWIM