THE FIRST NINÈ COLLECTION

CREATING MY NEW HOME

skaermbillede-2017-11-07-kl-08-22-34
Vitrineskab HER / Rå skål HER / Rund vase HER / Fake kaktus HER / Billede HER
skaermbillede-2017-11-07-kl-08-24-36
Vasketøjskurve HER / Louise Roe glas HER / Plante HER / Lysophæng HER / Rundt spejl HER
skaermbillede-2017-11-07-kl-08-27-42Tøjstativ HER / Sofabord HER / Lille krukke HER / Stor krukke HER / Krus HER


Godmorgen piger <3 Sikke et flot vejr idag? Ej hvor jeg elsker denne årstid altså, al den solskin og friske luft, gør bare en så glad. Idag tænkte jeg, at have lidt ekstra fokus på interiør og boligindretning, da der er præcis 10 dage, til at jeg overtager min nye lejlighed. Det er så surrealistisk, særligt fordi det jo er min første bolig – og en ny start, på rigtig mange punkter. Det giver sådan en dejlig følelse af fornyet energi, at få lov at flytte og så elsker, elsker, elsker jeg bare at indrette på ny og jeg er sikker på, at det bliver finere end nogensinde.

Jeg har på collagerne fundet, en masse fine ting, noget har jeg allerede i forvejen, andet overvejer jeg stærkt at bestille hjem, og egentlig vente med at pakke det ud, til jeg er flyttet. <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE FIRST NINÈ COLLECTION