Too pink & too girly

Creates incredible volume and texture

DSC_2457 DSC_2463Hej igen sødeste piger :-) Er nu hjemme hos min søster, og venter på at hun kommer hjem fra arbejde, hvorefter vi skal hygge så meget! I går kom min pakke fra H&M, og her er én af de ting jeg havde bestilt hjem – nemlig en selvsiddende bh, som ingen ryg har. Den er SÅ fin, og virkelig god. Rent faktisk er den jo perfekt til min nye top fra Buch Copenhagen, som I kan se lige her, da ryggen jo er meget dyb. I det hele taget tror jeg dette er et musthaves til sommer, da en åben ryg hurtigt kan blive ‘ødelagt’ ved synet af en bh – nogle gange er det ekstra fint uden. <3 Jeg kan ikke lige pt. finde den online hos H&M længere, men tror også den kan købes i butikkerne.

Nu til min nye tørshampoo, som er den bedste nogensinde. Jeg købte den igår hos Stylebox, og den er fra mærket LernBerger Stafsing. Den dufter SÅ godt, har aldrig prøvet en så god som denne – den koster 165 kr og indeholder 300ml, derudover er den meget drøj i brug, da man jo ikke bruger den hver dag, og den kun bruges i hovedebunden. Kan helt klart anbefales!
Love Caroline

 

6 kommentarer

 • Gigi

  Jeg er også helt tosset med den tørshampoo, har haft den i et halvt års tid nu, den er perfekt.

  Gid man kunne gå med den slags bh’er, men har man bare en smule barm, så kan man ikke gå med den slags :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er jeg bare vild med den BH! Den ville jeg gerne ha’ fingrene i – Jeg må på jagt :D Og skønt med tørshampooen, det er så svært at finde en virkelig god én! Så tak for tippet <3

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hvordan sidder bh’ en fast ? Synes ikke, der hverken er strop eller noget rundt om kroppen. Skal den klæbes på ?
  Hvis man ikke har mere barm, er det vel strengt taget slet ikke nødvendigt med en bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den bliver klistret fast – det er mere til kjoler/toppe som er dybe i rygudskæringen fx :) Den er super gd synes jeg :)
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Too pink & too girly