"A women who doesn't wear perfume has no future." - Coco Chanel

“Create your own visual style – let it be unique for yourself and yet identifiable for others.”

Hej søde læsere,
I må så mange gange undskylde mit sene indlæg, selvom jeg jo faktisk har været god de sidste par dage til at blogge tideligt og regelmæssigt. Men altså, der har bare været så mange ting her i julen, julefrokoster, familie, venner, træning o.s.v.
Men jeg har fået lavet en roomtour, som mange af jer søde læsere har skrevet ville det være sjovt hvis jeg lavede en vlog, og der her er lidt det samme! I får mit værelse at se, også laver jeg en anbefaling på min Amazing Space maske jeg fik i julegave.
Imorgen skal jeg indtil Lyngby, Magasin med min søde søster og mor, vi skal da lige tjekke alle de lækre tilbud ud – og nu hvor man har pungen fyldt op med gavekort og penge, kan man da ligeså godt udnytte det :-) Er der nogle af jer der også skal ud og shoppe lidt imorgen?
Udover det skal jeg være sammen med min søde veninde Camilla, som jeg har set alt for lidt i ferien!
Jeg håber i hvertfald i får noget ud af videoen – jeg lover at skrive ligeså snart jeg kommer hjem imorgen.

Amazing_Space_spa

28 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

"A women who doesn't wear perfume has no future." - Coco Chanel