A TRUE FAVORITE

CPFW17

picmonkey-collage2 picmonkey-collage p2020066
Top HERE / Jeans HERE / Boots HERE / Sunnies HERE


Hej piger! Idag har jeg haft den hyggeligst dag med min fantastiske mor, vi har haft en masse ærinder i byen, i form af en masse fine interiør butikker, hihi. Vi startede ud tidligt og nåede faktisk dem alle, som iøvrigt var så fine – måske jeg skulle lave en guide? Jeg prøver lige pt at holde lidt igen, med at købe for meget bolig, ind til jeg ved hvor meget plads jeg har at gøre godt med og hvad jeg egentlig kommer til at mangle – men nu glæder jeg mig også bare SÅ meget til at flytte ind og få mit nye hjem på plads. Ih hvor skal I altså forkæles, med en masse billeder her på bloggen, til den tid.

Jeg har her lidt billeder fra dette års fashioneweek, i hvertfald den ene dag, hihi. Min søster og jeg sluttede af på Wulff & Konstali med lidt god frokost, efter et SÅ inspirerende og flot Malene Birger show – iih jeg glæder mig til selv at prøve de mange fine, nye styles! Jeg havde denne dag, en ny fin top fra Sofie Schnoor på, hertil skinny jeans og et par over-knee støvler og en blazer. Mine SÅ cool sunnies er fra TRIWA, jeg har dem allerede i en lysere farve, så da jeg så denne, vidste jeg at de måtte blive mine – er de ikke fine? Nu vil jeg gøre mig klar til nogle drinks med søde Louise, vi skrives ved snart igen!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A TRUE FAVORITE