White MAY wanties

Cozy and original rocking chair

DSC_4852 DSC_4863 DSC_4866 PicMonkey CollageGodaften ladies <3 Har haft en dejlig dag i selskab med skønne Chris og lille baby Philina, vi fik spist god mad, shoppet og hygget i det gode vejr. Jeg kom sent hjem, da jeg havde en masse jeg skulle have ordnet, sendt nogle pakker og hentet noget post. Til gengæld har jeg fået taget nogle fine billeder til kommende indlæg på bloggen og denne weekend bliver rigtig god, jeg har i hvertfald en masse i ærmet til jer og jeg glæder mig til at vise jer, hvert et enkelt indlæg.

Først og fremmest, starter vi ud i stuen, hvor min søde mor igen har fået et nyt møbel indlogeret. Der er til gengæld længe manglet noget lige dér, hvor stolen står nu, så det er super fint med en enkelt, elegant og meget ‘let’ møbel. Jeg er helt vild med det og det look det skaber, man sidder tilmed godt i den. Vi har snakket omkring, om det vil være fint med et skindtæppe i? Personligt tror jeg, at det ville være SÅ fint – hvad tænker I? Har dog også en fin ‘mors-dags-gave’ klar til min mor, som ville klæde stolen særdeles godt – den gave skal I også glæde jer til at se. Stolen er købt online hos UnoLiving og kan findes lige her.

Nu vil jeg se lidt film, vi skrives ved imorgen – sov dejligt <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

White MAY wanties