HOME UPDATE

COSY WINTER TIME

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2
Green shirt-dress HERE / Black pants HERE / Black blazer HERE / Bikerboots HERE 

Hej piger. Jeg har slet ikke fået vist jer dette fine look her på bloggen og selvom det er lidt tid siden efterhånden, synes jeg lige vejret og timingen idag var perfekt til det. Dette er fra én af Malinas og mine utallige kaffe-dates, vi har været på den seneste tid. Vi har begge haft mere frirum end ellers og så har det bare været så hyggeligt, at kunne tage 1 time ud af kalenderen her og der, til at nyde en kaffe i godt selskab, nu hvor vi begge er på farten det meste af dagen. Her var vi på Maudes, der ligger på Frederiksberg, som er et sted min veninde Amalie viste mig, for et godt stykke tid siden.

Det er virkelig én af Københavns hyggeligste kaffe-barer, som iøvrigt også serverer de lækreste kager og frokostanretninger, hvis jeg ikke husker forkert. Der er en skøn stemning og så er omgivelserne på én eller anden måde, bare så hjemlige, hvilket gør det enormt hyggeligt at være der. Jeg har linket til looket, oven under billederne. Nu vil få pakket til sommerhus-tur, som jeg skal på henover weekenden – vi skrives ved. God weeekend <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HOME UPDATE