MyAcademy experience

COSY TUESDAY

IMG_9547 IMG_9568
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.50.44Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.52.47
Hej piger! Åh hvor var det dog rart at få sovet bare en smule ud idag, jeg var jo i Berlin med min søster igår og vi var tidligt oppe og afsted – da vi kom hjem var vi vitterligt helt færdige, så jeg har nydt en dag hjemme i mine nye hyggebukser fra Hunkemøller. Jeg har altid elsket blødt nattøj og hyggesæt, har jeg en dag hjemme, er det intet bedre end at iføre sig ét sæt og have det på hele dagen – særlige når det er koldt udenfor, så har man endnu mere brug for at hygge.

Jeg fandt disse lækre jerseybukser hos Hunkemøller, og jeg har vitterligt levet i dem lige siden. Samtidig med at de er SÅ behagelige at have på, så er de mindst lige så fine synes jeg. Senere idag skal jeg til min farmor og farfars guldbryllup, så det bliver hyggeligt med lidt familietid – husk at følg med på bloggen senere, der venter jeg en SÅ god 4. adventskonkurrence, som jeg er ked af, blev så forsinket. Ha’ en dejlig dag <3

Photos By Vita

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MyAcademy experience