MAKE IT WORK

COSY TRACKSUIT

dsc_2570 picmonkey-collage picmonkey-collage2
Tracksuit HERE


Hej piger! Undskyld for stilheden på bloggen, dagene er bare fløjet afsted og jeg har haft meget om ørerne synes jeg. De perioder, er både skønne, men synes denne har været liige lovlig travl. Jeg har dog en rar og afslappende weekend i vente, så det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg er næsten lige kommet ind af døren, efter 2 timers hård personlig træning hos Sporting Health Club, med min veninde Louise. PUHA! Måske I husker, jeg nævnte jeg gerne ville igang igen?! Det er jeg i hvertfald kommet idag!

Haha, jeg kan bare allerede mærke mine ømme muskler og trætte krop, men det er jo i sidste ende, en rigtig rar følelse, at bruge kroppen så meget. Idag, tænkte jeg at I skulle se dette SÅ fine og hyggelige tracksuit, jeg fandt hos MissGuided forrige uge. Jeg har manglet lidt, sådan ét sæt, der var lidt cool, kunne bæres til hverdag og som alligevel var hyggeligt at have på en søndag. Dette opfylder alle mine kriterier, så jeg er bare så glad for det. Det fås iøvrigt også i flere farver. Hvad synes I om det? God aften <3

2 kommentarer

 • Rikke

  Den ser super fin ud, har også overvejet at klikke den hjem. Dog er der mange der skrivet at kvaliteten er virkelig dårlig, og den er helt gennemsigtig. Hvad synes du? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke <3 Det er også bare SÅ fint! Jeg vil sige, at det er en smule gennemsigtigt i det grønne, men mit mørke sæt, er ikke overhovedet.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAKE IT WORK