APRIL WISHES ∙ LACES N' LOVE

COSY SUNDAYS

P1010534 P1010550 P1010555 P1010558 P1010567
Hej piger! Som altid, tilbringer jeg søndagen i mine forældres og søsters selskab – det er en fast tradition, vi har haft lige siden, jeg flyttede hjemmefra. Jeg synes det er så hyggeligt, at vi har en fast dag om ugen, hvor vi (hvis vi nu engang har tid) kan hygge os, spise god mad og bare slappe helt af i hinandens selskab. Jeg har netop fået en lur, eftersom jeg var ude og fejre min veninde i byen igår. Den sidste uge har simpelhen bare været så stresende og travl – der har været et hav at ting at se til og oveni al skolearbejdet og bloggen (som jeg endda har måtte forsømme lidt), har der som nævnt, været fødselsdage, konfirmationer og andre særlige lejligheder, jeg jo selvfølgelig har valgt at tage med til.

Jeg har virkelig besluttet mig for, at jeg vil give min krop mere ro fra nu. Jeg kan tydligt mærke forskellen fra når jeg bare har travlt, til når jeg bliver stresset. Det skyldes at det simpelhen kan mærkes psykisk og fysisk og at jeg har så svært ved at sidde stille, fokuserer og vigtigst af alt, til at slappe af. Stress har jeg haft meget tæt inde på livet, så jeg ved hvor skadeligt det er ved kroppen – men ligeledes ved jeg også hvor svært det er at vende sig af med, det kræver nemlig rigtig meget at skulle sige nej, aflyse aftaler hvis man har for travlt og kan mærke at kroppen har brug for hvile, men et nej skal være tilladt, særligt hvis det er med til at stresse kroppen yderligere. Nu vil jeg i de næste par uger, have særlig fokus på at afstresse kroppen, få sovet ud (og længe), spist regelmæssigt og give mig selv ro og plads til at slappe af – særligt nu hvor jeg går en hård, men også SÅ sjov tid i møde i skolen, tror jeg det er vigtigt at nyde den, uden at skulle stresse om alt for meget.

Her har I lidt billeder fra denne søndag, hvor jeg har hygget med mine små babyer, spist lækker frokost og set film i stuen med min søde far. Jeg håber I alle får en dejlig dag og har haft en skøn weekend <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

APRIL WISHES ∙ LACES N' LOVE