KEEP CALM USE LACE

COSY SATURDAY EVENING

PicMonkey Collage
clicktoshop
Skærmbillede 2015-03-14 kl. 21.03.22Skærmbillede 2015-03-14 kl. 21.05.00Skærmbillede 2015-03-14 kl. 21.07.00
Godaften piger <3 Der er intet bedre end at hygge rundt i sweatpants og en oversized bluse, en lørdag aften. Jeg ELSKER det! Stod det til mig, levede jeg i mine sweatpants – selvom jeg elsker at dresse mig op, så nyder jeg afslappet tøj mindst ligeså meget. Min mor og jeg er netop blevet færdige med at male værelset og mangler kun lige at male det over, imorgen tidlig. Jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer resultatet, der allerede nu er blevet super fint.

Nok om mit værelse – det kommer I ikke til at gå glip af. Jeg har lagt lidt links ind til noget lignende hyggetøj. Selv har jeg købt hele mit sæt i H&M, det er desværre ikke til at finde online lige nu, men måske I kan finde det i butikkerne. I må sove dejligt <3
Love

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KEEP CALM USE LACE