REVOVLE NOVEMBER NEEDS

COSY MONDAY

picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage
Cosy jacket from NINÈ Copenhagen pre-orders starts soon / Grape shirt from NINÈ Copenhagen available next week / Jeans from ZARA / Boots from Billi Bi


Hej søde piger. Jeg har haft en så spændende dag idag, jeg har nemlig haft min første praktik dag, som har foregået på Rigshospitalet, på afdeling for hjertebørn. Det så spændende og en smule angstprovokerende også. Dét at jeg allerede nu kommer ud og bruger min teori, er lidt surrealistisk, men de næste par uger, bliver bare så drønspændende, fordi der kommer så mange nye indtryk.

Efter praktikken idag, var jeg forbi lejligheden og ordne nogle småting, da den jo er klar til indflytning liiiige om lidt!! Det er også bare en kæmpe ting og jeg glæder mig bare så meget, til at flytte ind, gå og nusse om detaljerne og falde på plads. Det hele er for tiden lidt hektisk, men omvendt er det altså bare dobbelt så rart, når man så en gang kommer over på den anden side. <3

På billederne ovenfor, har jeg min yndlings trenchcoat fra NINÈ Copenhagen på. Forudbestillingerne starter her inden længe – hvad synes I om den? Jeg er selv så vild med den! Inden jeg smutter, vil jeg lige tease med, at jeg mååske deler lidt billeder af lejligheden senere ;-) Stay tuned!

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REVOVLE NOVEMBER NEEDS