What do you eat?

COSY HOME

Skærmbillede 2014-01-10 kl. 09.53.02Hej sødeste piger :-) Lige nu sidder jeg hjemme hos min skønne veninde Ditte, vi har lavet en matematik aflevering færdig – så dejligt at have den ude af hovedet. Vi har hygget, drukket den lækreste varme kakao og nu er vi i gang med at gøre os klar til byen – iiih hvor vi glæder os! Skal have min nye kjole på, som nogle af Jer måske allerede har set på instagram? Hvis ikke skal jeg nok poste billeder imorgen, den er SÅ smuk.

Har smalet en lille collage med nye ting jeg har købt, og faktisk er det hele primært fra H&M, I kan finde links længere nede – jeg er helt vild med det hele, og tjek lige den grå og sorte bikini – iih den er fin, rå og virkelig fashion! Den har jeg lige bestilt, sammen med det fine sengetøj. (forresten har jeg også købt en ny, rigtig piget, lyserød, snakeprintet bikini med sten – glæd Jer!) Håber I får en fantastisk aften! 1000 kys!
Love Caroline
Bikini overdel her // Bikini underdel her // Sengesæt her // Sølv laterne her // Grå pude med blondekant her // Pallietpude her //

 

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

What do you eat?