GOING TO BERLIN WITH ADORE BY NICOLE

COSY GREY KNIT

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-06 kl. 08.54.47
Hej piger! Har helt glemt at vise jer min sidste item, fra min sidste bestilling hos Shein. Det er denne fine, hyggelige strikbluse, som er det ideelle musthave. Jeg elsker at iføre mig lange strikbluser her om vinteren, og bruger dem ofte som overtøj med en skindjakke under og et tørklæde til, hvis jeg altså ikke skal være ude længe af gangen. Denne er jeg vild med, da den går til nærmest alle farver. I kan finde den hos Shein lige her.

Jeg skal jo inden længe til Berlin med skønne Colos, hvilket bliver SÅ hyggeligt, jeg glæder mig til en weekend i hendes selskab – samtidig er vi begge vildt spændte på hvordan den internationale vippekonkurrence kommer til at gå, ih det bliver sjovt. Jeg vil få pakket færdigt og smutte i skole – vi skrives ved <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

GOING TO BERLIN WITH ADORE BY NICOLE