SOFIE SCHNOOR ∙ MATCHING SET

COSY FRIDAY EVENING CALLS FOR COMFY CLOTHES

750_9009
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-10-23 kl. 20.30.49Skærmbillede 2015-10-23 kl. 20.31.47
GOOODAFTEN PIGER <3 Nu skal I bare se et lækkert hyggesæt, jeg har følt mig SÅ tilpas i dette sæt de seneste aftener. Sættet er fra Sofie Schnoor og er lavet af det blødeste materiale i overhovedet kan forestille jer, det er helt vildt. Jeg har altid elsket at dresse up til byen og hverdag generelt, elsker at ligge makeup, sætte hår og finde tøj – det tror jeg særligt mine forældre kan nikke ja til, hihi – hverdag har været en fest for mig :-) Dog er jeg mindst ligeså glad for at komme hjem og hoppe i mit hyggeligste hyggesæt, ligesom dette matchende sweatset.

Jeg fandt sættet i Sofie Schnoors flagship-store på Gl. Kongevej nr. 141, hvor det også findes i helt sort, hvis man er mere til det. Jeg har lagt links ind til onlineshoppen, hvor I kan finde sættet online fra str. xs-xl. Jeg overvejer lidt at iføre mig det på tirsdag, hvor vi min søde familie og jeg rejser til Dubai – det er jo so comfy og samtidig rigtig flot, det kan eventuelt styles med en pelsjakke og mine fine pumps også fra Sofie Schnoor som I kan se her. Jeg håber I får en dejlig weekend, vi skrives nok ved senere <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOFIE SCHNOOR ∙ MATCHING SET