My favorites

Cosy christmas

DSC_7771 2 Godmorgen søde piger, glædelig 1. advent til Jer alle – hvor er det altså bare virkelig hyggeligt, jeg er kommet i rigtig julestemning og glæder mig til min adventsgave senere idag, hihi :-) Jeg synes tiden er fløjet afsted, og månederne går bare så stærkt, og jeg er sikker på at før jeg får set mig om – så er det juleaften, det er altså vildt – men det er klart når der sker så meget i ens hverdag, så går tiden altså bare stærkere. Lige om lidt vil jeg tage på arbejde, og senere ud på stranden og skyde billeder med min fantastiske far – så jeg krydser fingre for lidt sol senere idag.

Jeg har 2 (før)julegaver, som jeg købte til mig selv i fredags, jeg vil vise Jer begge to enten imorgen eller mandag – I skal virkelig glæde Jer, og kan afslører så meget at begge dele har fjer på, hihi ;-) Er der mon nogle af Jer som kan gætte hvad det er? På billederne ovenover, har jeg en ny så hyggeligt strik på, som netop er kommet hjem i Buch Copenhagen – den er SÅ fin, og fås og i beige. Jeg er personligt helt forelsket i den grå. Håber I får en dejlig dag <3
Love Caroline

 

10 kommentarer

 • Emilie

  Åh Caroline man kan jo ikke andet end at elske din blog<3 jeg er helt forelsket i dit sengetæppe og vil rigtig gerne ønske mig det i julegave, så ved du, hvor man kan købe det?

  Knus Emilie<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih hvor er du bare skøn søde Emilie <3 Tusind tak for dine rosende ord, det varmer bare SÅ meget – mit sengetæppe er fra mærket Oi Soi Oi, det er SÅ fint :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow en smuk pige der kom frem der! Forresten en super sød trøje, helt klart et must her til julen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hold da op et flot billede! Og den strik ser godt nok dejlig ud.
  Glædelig 1. december :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabella

  Åh, Hvor er din flotte strik fra? <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej smukke Caroline. <3

  Har længe ledt efter nogle flotte gardiner, men synes det er svært at finde nogle. Dine er SÅ fine, hvor er de købt henne? :-)

  Jeg har lige et spørgsmål mere. Jeg overvejer at starte på HHX til næste år, men er også begyndt at tænke lidt på HF da HHX skræmmer mig en smule. Har hørt noget med at man fremlægger flere gange om ugen og har så mange lektier for. Og samtidigt har jeg ikke gået på en uddannelse hvor der er dansk, engelsk osv. de sidste to år. Er itvivl om man bare starter hårdt ud fra starten af. Hvordan synes du det er at gå på HHX? Er det meget svært? Synes bare fagene virker så spændende, men er virkelig usikker. :-)

  Håber du kan hjælpe.
  Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde, smukke Sofie <3

   Mine er fra Sega <3

   Kan godt forstå det skræmmer dig lidt, sådan havde jeg det også. Jeg er selv ikke kæmpe fan af fremlæggelser osv. men det har jeg virkelig lært, og det er en del af de vidergående uddannelse. Mht. lektier, er der mange – men det handler om at prioterer sin tid rigtigt – jeg synes selv det er rigtig fedt på HHX, men selvfølgelig også hårdt <3 Fagene er virkelig spændende, især hvis du interesserer dig for handel og gerne vil noget med det i din fremtid <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My favorites