Night out w/ Nelly

Cosy christmas

PB170002 PB170007 PB170010 PB170014 PB170017 PB170019 PB170212 PB170216
Godmorgen ladies! Jeg er i det vildeste julehumør fortiden, det er helt vildt – synes det er så hyggeligt at der er blevet pyntet op i Magasin og andre storcentre, udover dette er jeg kæmpe fan af Radio Soft, der allerede nu spiller julemusik, helt frem til jul. Det er såå hyggeligt! Det eneste minus ved denne tid, er at jeg konstant fryser – faktisk næsten hele tiden, pånær det øjeblik jeg putter mig under dynen eller er i bad. Jeg må bare pakke mig endnu varmere ind, der er intet andet for – eller jo, måske smutte en tur til syden? Hihi! Det kunne jeg om nogen godt bruge!

Forleden tog jeg lidt billeder fra stuen, da jeg tænkte det var lidt tid siden, jeg sidst har vist jer andre dele af huset, end mit værelse. Min mor er jo kendt for at rykke om KONSTANT, og det er helt seriøst! Hun elsker at rykke rundt, købe et nyt sofabord og ja generelt bare at hygge rundt med pynteting, gulvtæpper, puder og alt hvad hun ellers kan finde. I vores hjem er stuen et slags hyggerum – det er her vi er når vi slapper af, og nyder hinandens selskab hvilket jeg elsker!

Min søster har overnattet hjemme idag, så vi skal bare hygge rundt – indtil videre er det planen at blive i vores nattøj, men nu må vi se hvad dagen bringer <3 Hvad skal I bruge jeres søndag på?

Morning girls! The christmas is near and I am in the mood for christmas – cannot wait until it starts snowing, everthing gets so beautiful and I love the cosiness. Yesterday I took these pictures of our livingroom, my mom make changes in this room aaaall the time, but I love when she are doing it! Today I will stay in bed and relax – that is exactly what I need! How are you gonna spend your day?
Untitled-1

20 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Night out w/ Nelly