Winter & Autumn - night out

Cosy autumn essential – perfect poncho

PA140021 PA140073 PicMonkey Collage
Vejret er virkelig egnet til hyggelig strikbluser, og jeg er i det vildeste shopping-mood, det sker ofte når vi har vejrskifte :-) Hihi, kunne virkelig godt tænke mig en masse nye strikbluser, fordi de bare er så hyggelige også er det fantastisk at style med et par bikerboots, bare ben eller jeans. Efteråret synes jeg virkelig er hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til jul, selvom jeg godt ved at jeg ikke har helt samme indstilling, når jeg så rent faktisk går udenfor i minusgrader – men hyggeligt er det altså!

Jeg har disse dage været rigtig glad for min fine poncho, som er så nem lige at svinge over hovedet, og så ud af døren. Den er hverken for varm eller kold til vejret udenfor nu, men helt perfekt, hvis man altså bare har noget langærmet indenunder. Ponchoen har jeg købt på den fine onlineshop T U E S D A Y / A V E, som forhandler SÅ meget fint tøj – herudover er der fri fragt ved køb for over 500 kr. 14 dages fuld returret – så det er bare med at bestille en masse efterårstøj hjem <3 Ponchoen koster 449 kr. og kan fås online lige her. Husk også at følg med på T U E S D A Y / A V E ‘s facebookside her. Jeg skal senere idag hygge med nogle piger, hvilket bliver så godt – så må vi se hvad aftenen byder på ;-) Hvad går I og laver?

Hi girls! I just have to show you my new cosy autumn poncho – isn’t it lovely? I love it, and it has already turned out to one of my favorites! It is perfect for the present weather, not too cold and not too warm. The poncho can be find on the lovely online shop T U E S D A Y / A V E, go visit their online shop or facebooksite. 
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Winter & Autumn - night out