Maybe you like it

Cosiness

PicMonkey CollageGodmorgen søde piger, jeg er næsten lige vågnet og ligger nu i stuen og hygger under en masse tæpper, sammen med min lille Albert – så hyggeligt :-) Igår før jeg lagde mig til at sove, fandt jeg det smukkeste lingeri og nattøj hos Asos.com. De fine mønstret haremsbukser, kaldes faktisk strandbukser hos Asos, grundet deres løse pasform og fordi de har en åbning i den ene side af buksebenet – jeg er helt vild med dem, og må bare eje dem til Bali, de ser så behagelige ud.

Det lyderøde natsæt er så yndigt, og ser så dejligt ud – jeg har altid elsket når sart/lys lyserød bliver kombineret med grå, det er lige mig. Bh’en øverst til venstre er virkelig fin, og minder mig om Calvin Kleins undertøj – som jeg ELSKER! Den hvide blondebh vil jeg så gerne eje til Bali, da det vil se så fint ud med en løs top med nedringet ryg udover.
Love Caroline

BH øverst til venstre her // Hvid blondebh her // Lyserødt natsæt her // Mønstret natkjole her // Løse haremsbukser her // 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Maybe you like it