Regitse Rosenvinge Jewellery By Caroline

Cosiness at Sticks n’ Sushi

DSC_1099 DSC_1103 DSC_1104 DSC_1110
Hej igen piger :-) Hermed lidt billeder fra en hyggelig sommeraften, med søde Frede. Vi endte som altid på Sticks, det kan efterhånden ikke undgås – men det smager jo bare så godt! Kender I ikke de der dage, tidspunkter eller perioder af ens liv, som man husker særlig godt, eller som bringer glade minder frem? Sådan har jeg det når jeg ser disse billeder, så det bliver fantastisk at kigge tilbage på denne sommer, når jeg engang til vinter finder disse billeder frem igen.

Jeg har det også meget med at høre en sang meget, hvis jeg finder en jeg rigtig godt kan lide – jeg lytter til den hverdag, mange gange, og når jeg så efter noget tid lytter til den igen bringer den UFATTELIGT mange minder frem. Har nogle af Jer det også sådan? Det er faktisk ret sjovt, men jeg synes det er vildt! Har en sang fra i vinters som minder mig tilbage om alt ved forrige vinter, nærmest specielle dage – det er altså utroligt. I hvertfald var dette også en dejlig dag med hygge, god mad og godt selskab <3 Jeg tænkte at det var meget sjovt med at afbræk i de mange outfitbilleder, så her har i et mere personligt og hverdagsrelateret indlæg <3 Enjoy!
Love-Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Regitse Rosenvinge Jewellery By Caroline