WHITE & GREEN

COSINESS AND HOME

dsc_4536 dsc_4541 dsc_4545 dsc_4546 dsc_4549 dsc_4554 dsc_4555 dsc_4558 dsc_4560 dsc_4562 dsc_4567 dsc_4570 dsc_4571 dsc_4572 dsc_4575
God aften piger. Jeg er først lige kommet hjem fra Malmø her til aften, hvor jeg har brugt det meste af dagen med min søde Nicole <3 Hun er flyttet dertil med hendes kæreste, til et lidt resort lignende, nybyggerier – og med resort mener jeg alt fra biograf, restauranter og det lækreste pool- og spaområde. Åh hvor er der altså lækkert! Det var kun små 40 minutters tid fra København, så det var jo en meget overkommelig tur. Vi har derfor bare tullet rundt og slappet af idag, hvilket jeg tror vi bege har haft så meget brug for, som et afbræk i vores travle hverdage.

Udover dette, har vi shoppet lidt i ZARA og jeg fik set lidt af Malmø. Så hyggeligt! Nu er jeg hjemme igen og skal lige have styr på nogle kampager, besvarer mails og så i seng. Jeg tænkte dog, at det idag var tid til lidt interiør billeder, både fordi det er længe siden de har været her på bloggen, men også fordi jeg har lavet lidt om og derfor synes I skulle se de fine forandringer. Spørg endelig, hvis I har spørgsmål til mærker <3 Vi skrives ved, sov dejligt!

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE & GREEN