LET'S STAY IN BED

Corallo Friendship Wednesday

PicMonkey Image
Hej piger! Idag står den på mad-snak, jeg vil nemlig fortælle Jer om Corallos Friendship Wednesday. Jeg var der i onsdags med C, for at smage Deres lækre menu. Hver onsdag kan man vælge 1 forret hver – og jeg lover jer for at de er lækre! Oh my! Vi var begge så overvældet over, hvor lækre forretterne var. Jeg fik Deres OVERDÅDIGE friteret hummer, krabbe og blæksprutte, med Corallos egen citrus mayo til, som slet ikke kan beskrives med ord. Jeg elsker det syrlige sammen med fisken og denne mayo var himmelsk!

C fik pandestegt blæksprutte, med saltet squash, gulerødder, aubergine og citrus mayo til forret, som I kan se på øverste billede til venstre. Virkelig også en lækker ret, meget frisk og igen, serveret med den lækre mayo.

Dét jeg egentlig gerne ville tippe Jer om, er at Corallo altså hver onsdag, afholder hvad de kalder ‘Wednesday Friendship Day’. Denne dag betaler I for ÉN hummer-pasta – den kan I se på nederste billede til venstre – og får altså 2 for samme pris. Heertil også en af de 4 snack plates som forret med i prisen. Altså bliver det 350 kr. per couple. 

Der er altså rigtig god grund til at besøge Corallo Lobster Bar hver onsdag med en veninde, date eller familien. Hummer-pastaen er virkelig lækker, mættende og smager fantastisk! Udover maden, er stemningen og omgivelserne bare så fine og hyggelige, som I kan se på billederne.

I kan finde menu-kortet her, for at se mere til de mange lækre retter. Corallo ligger på Illum Rooftop, som jeg tænker nogle af Jer har besøgt? Hvis ikke, må I altså afsted ASAP!! Jeg elsker Illums rooftop. Der er altså bare én lidt udefinerbar udenlandsk stemning – jeg kan ikke helt forklare det. Dét at det er en eksklusiv food-court midt i indre by, hvor du kan smage mad fra mange nationaliteter og prisniveauer, samtidig med at hver restaurant rummer så meget autencitet, dét synes jeg er virkelig smukt kreeret.

Har I besøgt Illum Rooftop eller måske endda Corallo? Hvis ja, hit me! Jeg vil så gerne høre hvad I synes <3 Vi skrives senere piger!

image1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LET'S STAY IN BED