Embelished bikini

Coral

DSC_8717 DSC_8754 DSC_8780 DSC_8786 DSC_8793 DSC_8794Godmorgen piger <3 Jeg har sovet dejligt længe idag, skal hygge med mine forældre, som jeg skal have ordnet en masse ting med idag og senere har jeg en aftale. Igår var min søster her hjemme, så vi spiste lækker mad og hyggede. Savner simpelhen at være på ferie SÅ meget, ville gøre alt for at komme tilbage til solen, den gode mad og poolen. Hihi, har I været på ferie endnu?

Igår tog min far de fine outfitbilleder, eftersom jeg ville vise Jer den fine mønstret blazer. Den er fra Plusfine og er simpelhen så fin i farven, er helt vild med den! Dagen forinden havde smukke Katja Yoon lavet mine negle, som for første gang er blevet korale og meget mere skrigende end jeg er vandt til. Plejer altid at have forskellige sarte lyserøde, nude, hvide eller noget i den dur – men nu tænkte vi at det var på tide at prøve noget nyt. Under blazeren har jeg den fine tunika, også fra Plusfine under, som jeg viste Jer forleden dag. I kan finde blazeren online her og tunikaen her, ellers er begge dele til at finde i Plusfines fine butik på Østerbrogade.

Katja er jo som altid SUPER dygtig, og har både ordnet mine negle på fødderne og hænderne, og er de er blevet SÅ fine. Udover shellak satte vi en masse sten på, så de er ret vilde hvis jeg selv skal sige det – har virkelig lige skulle vænne min til denne farve, men synes den er fin. I kan kontakte katja på nr. 20 10 02 99 <3
Love Caroline

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Embelished bikini