DISTY SOME WAY

coral and floral

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Coral shirt HERE / Jeans HERE / Flip Flops from Gucci / Bag from Gucci


Hej piger! Jeg har brugt formiddagen hos frisøren, hvor der er sket STORE forandringer! Jeg glæder mig helt vildt, til at vise og fortælle jer mere om det. I aften skal jeg spise middag i solen og nyde nogle drinks og vino i aften med en veninde <3 Resten af weekenden, skal ellers stå på fejring af min fantastiske far, der har fødselsdag imorgen. Jeg tænkte, at I lige måtte se, dette vildt fine outfit. Blusen ejer jeg i forvejen i grå og måtte bare have den, da jeg fandt den i denne farve.

Mine jeans er fra Topshop og er virkelig et af mine bedste køb længe, jeg har længe manglet et par ripped jeans til sommeren, der samtidig var lidt tyndere og ‘lettere’ i materialet, end dem jeg har i forvejen. Hvad bruger I jeres weekend på? <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DISTY SOME WAY